За нас

лого

Unisvyat.com е български онлайн магазин за дрехи втора ръка, създадохме го за да достигнем до повече потребители. Започваме с много ентусиазъм, старание и желание да удовлетворим вашите нужди и очаквания. Ние ще се постараем да предлагаме и доставяме грижливо подбрани качествени дрехи втора употреба, които може да ви направят уникални на най-добра цена.

Грижата за околната среда и природата е задължение на всички нас. Ние искаме да сме съпричастни към процесът на осъзнаване колко е важна и това да не е само на думи, но и с действия в тази насока. С дейността си даваме втори шанс на ненужните някому дрехи, вместо да бъдат изхвърлени. По този начин се допринасяме за положителното въздействие върху околната среда и за намаляването на трудно разградими отпадъци, какъвто е текстила. Един от главните методи за рециклиране на облекло е именно тяхната повторна употреба. Пазарувайки дрехи втора употреба подпомагате опазването на ресурсите на Земята, като намалим тяхното разхищение до минимум.

Нека заедно да спестим всичко излишно и да запазим природата чиста, не само за нас, но и за идните поколения.

Всички дрехи, които се предлагат в Unisvyat.com са дезинфекцирани и химически почистени, за което разполагаме със съответните сертификати.

Доверете ни се! Ние ще работим за да сте доволни и щастливи от изборът си!

Ако имате нужда от съдействие, ние сме на Ваше разположение!