Модните тенденции 2020, които още тази пролет ще завладеят всички улици

women-s-purple-yellow-and-black-floral

Модните тенденции 2020, които още тази пролет ще завладеят всички улици

Трябва да се признае, че е изключително трудно и почти невъзможно да се създаде нещо ново в модата.Дрехи, които са били хит преди години, отново започват да се радват на огромна популярност.

Всичко ново е просто отдавна, а може би не толкова отдавна забравено старо. Това важи в пълна сила и за модата. Дрехи, които са били хит преди години, изведнъж заживяват втори живот и отново започват да се радват на огромна популярност. Ретрото отново се завърна с пълна сила, макар и с леки подобрения, оставащи верни на съвременния стил. Много от световните модни къщи представиха отново така наречената „диско яка“ от 80-те, шарените дрехи с принтове от 60-те години, десените с точки от 50-те и адвокатските елечета от миналия век. Както се казва „ретрото е новото модерно“. Днес ще ви убедим, че това не са само празни приказки, предлагайки ви да се запознаете с основните тенденции, които ще са много актуални през сезон пролет-лято 2020 г.

Корсети на всичко и навсякъде:

Много известни марки, като Louis Vuitton и Burberry, още в края на миналата година показаха голямото завръщане на корсетите. Можете да ги носите без никакви допълнения, с поли или панталони през лятото.

woman

  Панделки:

Винаги свързваме празника с панделки.Световноизвестни марки като Dior иChanel бяха много доволни от връщането на този привличащ вниманието детайл.Гащеризон, рокля, топ – всичко може да бъде украсено с една стилна панделка и да превърне появата ви в истински празник!

Панделки

Костюми навсякъде:2019 година стартира тенденцията по носенето на костюми, която продължава и през 2020.Вечната класика панталонът и сакото отдавна не са запазена марка на мъжете. Костюмът бързо успя да си спечели почетно място в женския гардероб. И редица световноизвестни знаменитости все по-често прибягват до услугите му. Когато трябва да се появят на червения килим, го съчетават с  обувка на висок ток. А за бизнес среща го комбинират с маратонки или боти.

 Новата визия е представена с панталони тип „бермуди“ и „адвокатски“ елечета. Бермудите придават усещането за стил, удобство и лекота. Независимо дали елечето е включено в костюмите от три части, или се носи самостоятелно (със сако), в него има нещо доста дръзко и привлекателно. И панталоните, и елечето могат да се носят както в офиса, така и през свободното време.

костюм
Костюми

Точки:Мислиш си, че принтовете на точки са бабешки тренд? Я пак! Пролет-лято 2020 ще ги виждаме навсякъде, затова още от сега се запаси с рокля или риза на точки.

Сребърен цвят:Сребърният цвят беше много актуален по бижутата ни през 2019-а. През 2020-а преминава и по тоалетите.

Ярки цветове: Пуснете в гардероба си и ярките цветове!Това ще донесе настроение както на вас, така и на тези около вас. Сред тях най-много изпъкват ярко розово, оранжево и много ярко зелено, не говорим за неоново. Става дума за много специфичен ярко и светло зелен нюанс, който ще стане актуален съвсем скоро. 

Голямото завръщане на снежнобялото : През пролетта и лятото на тази година ще носим този тържествен цвят навсякъде. А още по-зашеметяваща, стилна и елегантна ще бъде визията ни, когато всичко бяло по нас комбинираме с бели дънки. 

Неутрални тонове:Но ако не сте толкова смели, бихте могли да заложите и на неутралните тонове или иначе казано – нюд нюансите отново ще са в стихията си.

Сутиен и нищо повече:Още една тенденция, която е актуална почти всеки сезон. Но, разбира се, тя е само за най-дръзките и смели момичета.

Сутиен

Комбинирайте с панталон с висока талия и свободно сако или жилетка.

панталон с висока талия

Кожа и еко цветна кожа: През сезон есен-зима 2019-2020 тази материя започна да набира обороти и логично ще завладее гардеробите на всяка дама през 2020 г., тя ще бъде изпълнена с много кожени дрехи. Модните критици са категорични, че на върха вече е изкуствената кожа и то в чудати Цветове.Ако все още не разполагате с нито една кожена дреха, не губете време и бързо поправете грешката! 

еко цветна кожа

Източници:

Гласувайте за нас:

https://bgtop.net/vote/1583152018

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *